Trener Hajduka Burić kaže da ima prilično dobar osjećaj uoči derbija (za koji nije ostalo puno ulaznica)

Prema posljednjim informacijama prodano je oko 16 tisuća ulaznica

FOTO: Borko Vukasov

Trenera Hajduka Damira Burića u nedjelju težak debi u HNL-u. Bijeli gostuju na Maksimiru gdje ih dočekuje aktualni prvak Dinamo.

“Imam dobar osjećaj, vjerujem svojim momcima. Oni svaki dan pokazuju svoje pravo lice i neke moje spoznaje koje sam još u Austriji na pripremama vidio, očituju se svaki dan. Moramo biti strpljivi s ovom mladom momčadi i mislim da je to pravi put”, izjavio je Burić uoči derbija s Dinamom.

Hajdukov popis

U međuvremenu, na službenoj stranici Hajduka objavljeno je koji igrači će konkurirati za utakmicu. To su Maksim Bilyi, Goran Milović, Jefferson de Jesus Santos, Artem Radčenko, Nikola Vlašić, Anton Maglica, Franck Ohandza, Ivo Grbić, Mijo Caktaš, Elvir Maloku, Zoran Nižić, Marko Pejić, Toma Bašić, Josip Bašić, Tino Sven Sušić, Fran Tudor, Tomislav Kiš, Ante Roguljić, Lovre Kalinić i Andrija Balić.

Ulaznica sve manje

Nakon dugo vremena derbi između Dinama i Hajduka pobudio je interes publike, prvenstveno zbog činjenice da su Zdravko i Zoran Mamić prošlog tjedna završili u pritvoru zbog istrage oko utaje poreza i izvlačenje novca iz kluba.

[ULAZNICE] Ulaznica je sve manje, ali ukoliko želite na nedjeljni derbi protiv HNK Hajduk Split povesti dijete još…

Gepostet von GNK Dinamo Zagreb am Samstag, 11. Juli 2015

Prema posljednjim informacijama prodano je oko 16 tisuća ulaznica (ne računajući godišnje karte i one za Hajdukove navijače), a preostalo je još oko tri tisuće za istok i sjever dolje. Kapacitet je za derbi smanjen na 22 tisuće jer u prodaji nisu puštene ulaznice za tribine zapad gore i sjever gore što je kako smo ranije pisalo izazvalo bijes kod dijela navjiača koji su se o tome očitovali na Dinamovoj Facebook stranici.

Na prošlom derbiju u svibnju ove godine na Maksimiru s okupilo 14 tisuća posjetitelja što je bio najveći posjet prošle godine.

[MOMČAD] Prvi je trening s Modrima jučer odradio naš Čileanac Angelo Henriquez koji se vratio iz Čilea gdje je njegova…

Gepostet von GNK Dinamo Zagreb am Samstag, 11. Juli 2015