Izgleda da transfer Matea Kovačića u Liverpool ovisi samo o treneru Rodgersu

Upravo je njegova želja dovođenje hrvatskog nogometnog reprezentativca

Inter Milan's Croatian midfielder Mateo Kovacic reacts during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Sampdoria at San Siro Stadium in Milan on October 29, 2014.  /
FOTO: AFP/AFP PHOTO

Poznato je da je Mateo Kovačić jedan od onih nogometaša koje bi čelni ljudi Liverpoola rado vidjeli u svojim redovima, a cijeli posao, javlja La Gazzetta dello Sport, ovisi o tome tko će biti menadžer kluba u sljedećoj sezoni. Brendana Rodgersa novine učestalo tjeraju s klupe, međutim, vlasnici kluba i dalje mu vjeruju, a upravo je njegova želja dovođenje hrvatskog nogometnog reprezentativca, člana Intera.

Nadalje, incijalna ponuda od 18 milijuna eura za Kovačića posljednjih je dana narasla prvo na 20, a potom i na 21 milijun, a vjeruje se da će Liverpool, s Rodgersom na čelu, nastaviti pritiskati Inter da proda svog razigravača.

Čeka ga Gerrardovo mjesto

Rodgers u svojim kombinacijama Kovačića smatra bitnim dijelom veznog reda momčadi s Anfielda, posebice zbog odlaska Stevena Gerrarda. Vjeruje se da će uskoro u Inter stići i njihova ponuda od 25 milijuna eura, što predstavlja svotu za koju se vjeruje da bi Inter prihvatio s namjerom ulaganja u momčad. Pritom se spominje posudba i otkup ugovora Juana Cuadrada, malo korištenog krilnog nogometaša Chelseaja.

https://www.youtube.com/watch?v=eNOf7wY1gXM