Izgleda da se Federeru nije svidio Beckerov komentar o njegovom i Đokovićevom odnosu

Becker u svojoj knjizi tvrdi da je Federer jedan od najplaćenijih sportaša zbog imidža

Novak Djokovic of Serbia (L) shakes hands with Swiss Roger Federer after winning the men's final match at the ATP Tennis Open on May 17, 2015 at the Foro Italico in Rome.       AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE
FOTO: AFP

Nakon što je Boris Becker predstavio biografiju u kojoj se dotakao odnosa između Rogera Federera i Novaka Đokovića te u kojoj piše kako je javna tajna u teniskom svijetu da se njih dvojica ne podnose, ali da se to ne zna jer se tenisači danas boje iskazivati emocije na terenu zbog mogućih kazni, javio se Švicarac koji je poručio kako mu se ne sviđaju Beckerove tvrdnje.

Nepotrebni komentari

“Takvi komentari su nepotrebni. Becker ne može znati imam li ja problema s Đokovićem. Uvijek je opasno previše pričati jer ponekad kažete nešto što nije trebalo reći. Ne sviđa mi se to što je rekao pogotovo jer mi je nekada bio idol”, izjavio je Federer za Berner Zeitung te se osvrnuo na Beckerove tvdnje da je jedan od najplaćenijih sportša jer ga svi vole i da mu novac donosi njegov imidž.

“Trebao bi me poznavati dovoljno dugo kako bi znao da sam opuštena osoba. Prijateljski sam nastrojen i uljudan prema drugima. Poznato je da sam imao problema s Đokovićevim ponašanjem na terenu, ali se to promijenilo jer se sada ponaša predivno i pošteno. Nemam problema s Novakom”, naglasio je Federer.

German former tennis player Boris Becker looks on during the Monte-Carlo ATP Masters Series Tournament final tennis match, on April 19, 2015 in Monaco. AFP PHOTO / JEAN-CHRISTOPHE MAGNENET
Legendarni tenisač trenutno je trener Novaku Đokoviću. AFP

Dvojica najboljih tenisača na svijetu uskoro će zaigrati na Wimledonu. S obzirom na njihove pozicije na ATP ljestvici njihov susret mogli bi gledati tek u finalu.