Jedna utakmica u NBA ligi odlučena je tricom s centra igrališta. Ovdje pogledajte kako je to izgledalo

Hezonja je nastupio u skromnoj minutaži. Rudež nije ulazio u igru

OAKLAND, CA - MAY 27: James Harden #13 of the Houston Rockets drives to the basket in the first half against the Golden State Warriors during game five of the Western Conference Finals of the 2015 NBA Playoffs at ORACLE Arena on May 27, 2015 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of Getty Images License Agreement.   Ezra Shaw/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Mario Hezonja upisao se u strijelce u porazu Orlanda protiv Phoenixa (104-107), ubacio je tricu za osam minuta provedenih na terenu, imao dva skoka i jednu asistenciju na gostovanju u Arizoni.

U Orlandu, Nikola Vučević je ubacio 21 poen i imao 11 skokova, dok su za Sunse isti napadački učinak imali Eric Bledsoe i Brandon Knight.

Barnes zabio s centra za pobjedu

Potez večeri pripada Mattu Barnesu. Donio je pobjedu Memphis Grizzliesima u gostimakod Detroit Pistonsa 93-92 na najatraktivniji mogući način, na isteku vremena, s centra!

Toronto igra odlično, a kod kuće su Raptorsi bili bolji od San Antonio Spursa. DeMar DeRozan zabio je 28 poena, dok je u momčadi Gregga Popovicha Manu Ginobili ubacio 17 koševa.

James Harden nastavlja potjeru za Stephom Curryjem u utrci za najboljeg strijelca.Sinoć je ubacio 42 poena u pobjedi Houstona u Washingtonu 109-103. Najbolji igrač Wizardsa John Wall bio je blizu “triple-doublea” s 26 poena, devet skokova i 12 asistencija.

Kobe rekao treneru da pusti djecu igrati

https://www.youtube.com/watch?v=Kxp-sPfXxGA

Neizvjesno je bilo i u Target Centru gdje je domaća Minnesota tek nakon produžetka svladala Los Angeles Lakerse. Kobe Bryant prepustio je završnicu mlađim suigračima, nije igrao u posljednjoj četvrtini, a ni u produžetku, iako su gledatelji zazivali njegovo ime. Treneru Byronu Scottu rekao: “Pusti neka djeca igraju”, a on je s klupe gledao novi poraz njegove momčadi.

Najbolji kod Timberwolvesa, kod kojih Damjan Rudež nije nastupio, bili su Kevin Martin s 37 poena, dok je rookie Karl-Anthony Towns također bio izvrstan s 26 poena i 14 skokova.

NBA liga, rezultati:

Boston – Chichago 105:100

Charlotte – Miami 99:81

Washington – Houston 103:109

Detroit – Memphis 92:93

Toronto – San Antonio 97:94

Milwaukee – LA Clippers 95:109

Minnesota – LA Lakers 123:122

Phoenix – Orlando 107:104

Utah – NY Knicks 106:85

Dallas – Atlanta 95:98

https://www.youtube.com/watch?v=ZR6eVlulu_I