Juventus poručio da Pogba nije na prodaju, osim ako sam ne poželi otići

Iz kluba su rekli da će poštivati igračevu želju, ali i štititi svoj financijski interes

France's midfielder Paul Pogba eyes the ball during  the friendly football match Albania between France at the Elbasan Arena stadium in Elbasan on June 13, 2015. AFP PHOTO / GENT SHKULLAKU
FOTO: AFP

Glavni izvršni direktor nogometnog kluba Juventus, Giuseppe Marrotta, poručio je zainteresiranim klubovima, među kojima i Real Madridu i Barceloni, da francuski veznjak Paul Pogba ovoga ljeta neće biti prodan.

Barcelona je u više navrata potvrdila interes za 22-godišnjaka, a u utrku za njegovim uslugama uključio se i Real Madrid ispred kojeg je u ponedjeljak Zinedine Zidane izjavio da je Pogba igrač kojeg klub sa Santiago Bernabeua želi.

Marrotta je u srijedu poručio španjolskim, ali i svim ostalim klubovima da se Pogba ne nalazi u izlogu kluba koji ga smatra vitalnim članom momčadi.

Ako poželi otići – može

“Za njega se raspitivala nekolicina klubova, ali nismo pristupili pregovorima budući da ga smatramo temeljem našeg projekta. On nije na tržištu osim ako sam ne izrazi želju za odlaskom. Želje igrača su osnova u nogometu i mi ćemo njegovu poštivati”, poručio je Marrotta ostavivši tako malu nadu zainteresiranim stranama i potom zaključio:

“Ponovit ću, nije nam namjera prodati Pogbu, a on sam je izjavio da ne želi otići. Bude li u budućnosti promijenio mišljenje i pokazao odlučnost da nas napusti, poštivat ćemo njegovu želju pritom štiteći naš financijski interes.”