Kalinić i dalje igra u odličnoj formi, zabio je još jedan gol u pobjedi Fiorentine

Milan Badelj utakmicu je započeo s klupe, a u igru je ušao u 60. minuti

Fiorentina's forward from Croatia Nikola Kalinic (top) fights for the ball with Hellas Verona's defender from Mexico Rafael Marquez during the Italian Serie A football match Hellas Verona vs Firenze at Bentegodi Stadium in Verona on October 28, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić zabio je gol za Fiorentinu tijekom prvenstvene utakmice s Veronom. FIorentina je povela u 25. minuti autogolom Marqueza, a Kalinić je povisio na 2-0 u 57. minuti. Napadač nije imao težak posao nakon dodavanja Giuseppea Rossija. Kaliniću je ovo šesti gol u prvenstvu.

Zaigrao i Badelj

Prvu priliku na utakmici imao je, inače, u 23. minuti, ali nije bio precizan. Međutim, dvije minute kasnije Kalinićev udarac u vlastitu je mrežu skrenuo Rafa Marquez. Milan Badelj utakmicu je započeo s klupe, a u igru je ušao u 60. minuti upravo umjesto asistenta za gol. Ante rebić nije ulazio u igru.

Fiorentina je na kraju upisala pobjedu u desetom kolu Serie A te sada nalazi na trećem mjestu s istim bojem bodova kao drugi Napoli i četvrti Inter (21). Vodeća je Roma s 23.

https://vine.co/v/eYTBVxQTw5M