Kalinić jedva čeka da se vidi sa Srnom (s kojim se žestoko posvađao na utakmici)

Vulgarno, ratoborno i nimalo prijateljski djelovali su na travnjaku reprezentativaci

FOTO: Screenshot YouTube

Dvojica hrvatskih nogometaša, Darijo Srna i Nikola Kalinić, u srijedu su se našli u središtu skandala nakon utakmice Ukrajinskog kupa. Iako su scene izgledale ružno, obojica tvrde da među njima nema zle krvi.

Vulgarno, ratoborno i nimalo prijateljski djelovala su na travnjaku dvojica hrvatskih reprezentativaca po završetku utakmice Šahtara i Dnjipra, a nimalo blaže u prostorijama stadionama koje vode prema svlačionicama. Snimke dokazuju njihovu svađu, uključenost drugih u njihovo razdvajanje i atmosferu koja što prije mora biti zaboravljena. Posebice sretne li se dvojac uskoro u istom dresu, onom reprezentativnom, kojeg Srna nosi kao kapetan, a Kalinić kao povremeni član.

To se događa i na treningu

Da su ružne scene ipak iza njih dokazuju izjave hrvatskih nogometaša koji odbacuju priču o netrpeljivosti i mogućnosti prema kojoj su ružne riječi mogle prerasti u fizički sukob, što se vidi na snimci utakmice od 1:59:40.

– Nitko nas nije trebao razdvajati. Mi se predugo poznajemo da bi se potukli. Istina je da smo, jer je cijela utakmica bila dosta napeta i nervozna, imali žestoku raspravu, ali takvih situacija imate i na klupskom treningu a kamoli ne na ovako važnoj utakmici – kazao je Kalinić dodavši da o tučnjavi nije bilo ni govora, ali i da nije vidio Srnu poslije incidenta.

Da ga je vidio, siguran je, pružili bi si ruke.

Kalinic i Srna

– Jedva čekam da se vidim sa Srnom. Bilo bi super da to bude povodom reprezentativnog okuplanja, ali na to ja ne utječem. U svakom slučaju, sa Srnom se nije dogodilo ništa ružno, ništa neuobičajeno u sportu i sigurno ćemo si pružiti ruku prvom prilikom čim se vidimo – zaključio je Kalinić u razgovoru za tportal.

Bit će prijatelji

Srna je, pak, poželio sreću Kaliniću i Dnjipru u utakmici finala Europske lige i naglasio:

– Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio u Dnjipru jer ih čeka jako važna utakmica u finalu Europske lige. Navijat ću za njih. Želim im puno sreće i nadam se da će se vratiti u Ukrajinu s trofejom.