Kalinićev agent kaže da je odluka donesena i da hrvatski napadač želi u Fiorentinu

"Na klubovima je da se dogovore, naša je odluka već donesena", rekao je Erceg

Sevilla's midfielder Aleix Vidal (L) and Dnipro's Croatian forward Nikola Kalinic vie for the ball during the UEFA Europa League final football match between FC Dnipro Dnipropetrovsk and Sevilla FC at the Narodowy stadium in Warsaw, Poland on May 27, 2015.  AFP PHOTO / PIOTR HAWALEJ
FOTO: AFP

“Naša je odluka donesena”, potvrdio je Tomislav Erceg, jedan od najboljih strijelaca u povijesti hrvatskog nogometnog prvenstva, danas agent Dnjiprova napadača Nikole Kalinića koji se spominje u kontekstu prelaska u talijansku Seriju A.

Preciznije, Fiorentina je klub koji bi volio dovesti Kalinića u redove momčadi koju već popunjavaju trojica Hrvata, Ante Rebić, Milan Badelj i Ricardo Bagadur.

Laska mu interes

“Nikola želi doći u Fiorentinu, laska mu interes tog kluba i volio bi u sljedećoj sezoni igrati u Seriji A. Na klubovima je da se dogovore, a naša je odluka već donesena”, poručio je Erceg.

Kalinić je postigao 19 pogodaka u svim natjecanjima za ukrajinski sastav u prošloj sezoni, a među njima i jedan u 3-2 porazu od Seville u finalu Europske lige. U ovoj je sezoni već na tri gola iz četiri utakmice.

Transfer bi trebao iznositi oko šest milijuna eura.