Kamerunski napadač kaže da mu je Dinamo nudio ugovor, ali on je ipak odabrao Hajduk

Kamerunac je prošlu sezonu proveo u Sesvetama na posudbi iz Dinama

FOTO: Screenshot hajduk.hr

Kamerunski napadač Franck Zoa Ohandza u ovom prijelaznom roku potpisao je ugovor sa splitskim Hajdukom, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u drugoligašu Sesvetama iz Dinama. Kaže da mu je hrvatski prvak ponudio novi ugovor, no da je on ipak odlučio otići u Split.

Nakon prvog treninga u novoj momčadi Ohandza je rekao: Prvi dojam je taj da je ekipa vrlo mlada, a ne mogu skriti kako su me svi izvrsno primili. Sad mi je u prvom planu da dođem u željenu formu i optimalno fizičko stanje. Trener mi je rekao da ćemo ići korak po korak, tek sam stigao s odmora i priključio se momčadi”, prenosi njegovu izjavu Dalmatinski portal.

Odličan u Sesvetama

Kamerunski napadač istaknuo se dobrim igrama u dresu Sesveta nakon čega je uslijedio poziv splitskog kluba: “Bili smo prava momčad, a ja sam zaista imao odličnu polusezonu. Pri samom kraju prvenstva, moj menadžer mi je kazao da postoji zanimanje Hajduka. Znao sam od koga sam dobio poziv i brzo smo se dogovorili”, rekao je.

Ohandza je bio vezan ugovorom za Dinamo, a otkrio je da su mu iz hrvatskog prvaka ponudili novi: “Od prosinca do lipnja je trajao taj ugovor. Postojala je mogućnost da ga i produžim, zapravo su mi ponudili novi ugovor, ali bilo je prekasno. Već sam dao riječ ljudima iz Hajduka, a i glavom sam već bio u Splitu”, prokomentirao je.

Misli da mogu daleko

Za kraj je otkrio što zna o Hajduku i koja su mu očekivanja u sljedećoj sezoni: ” Znam da smo prošle godine bili treći u prvenstvu iza Dinama i Rijeke. Isto tako znam da ćemo ove sezone imati dosta izmijenjenu momčad, sve su to mahom mladi momci koji daju sve od sebe. Mislim da nas zajedništvo može odvesti daleko, ali moramo biti strpljivi”, izjavio je.