Kapetan Skenderbeua uoči uzvrata kaže da mu ne bi bilo prvi put da pobijedi Dinamo u Maksimiru

Dinamo i Skenderbeu na Maksimiru u utorak igraju uzvrat doigravanja Lige prvaka

FOTO: PIXSELL

Zagrebački Dinamo u utorak očekuje uzvratna utakmica doigravanja Lige prvaka protiv prvaka Albanije Skenderbeua, a uoči tog susreta kapetan gostujuće momčadi Bledi Shkembi i njen trener Mirel Josa održali su konferenciju za medije na kojoj su istakn uli da se nadaju čudu nakon što su ih u prvom susretu Modri porazili 2-1 na njihovom terenu.

“Trener Dinama je izjavio kako su šanse 50-50. I ja bih tako govorio da sam na njegovom mjestu. Dinamo nas je pobijedio u gostima, ali mislim da i mi ovdje imamo svoje šanse”, prenosi 24sata izjavu trenera Skendrebeua.

Albanci obožavaju Hrvate

Kapetan albanske momčadi Skhembi istaknuo je da zna pobjeđivati na Maksimiru: “Mi Albanci imamo nevjerojatan respekt prema hrvatskom nogometu. Obožavamo Hrvate. Hrvati i Albanci oduvijek se vole. Bit će nam teško ovdje na Maksimiru, ali s Rijekom sam ovdje jednom dobio Dinamo 3-1, tako da mi ne bi bilo prvi put da dobijem Dinamo u Maksimiru”.

Zatim je istaknuo koje pojedince u zagrebačkoj momčadi najviše cijeni. “Ja sam osobno zapamtio Pjacu i Ćorića, to su čudesni igrači. Ćorić ima 18, a igra kao da ima 38 godina. Veliki je talent”, završio je Skhembi.