Izbornik se nada da će se Modrić ipak oporaviti do utakmice s Italijom

'Luka je izniman radnik, sigurno će maksimalno odraditi oporavak'

27.03.2015., Zagreb, Maksimir – Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice s Norveskom za Euro 2016. Niko Kovac. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač, razgovarao je s Lukom Modrićem te mu je poželio brz i sretan oporavak, priopćio je HNS. Kovač je povodom toga izrazio nadu da bi se vezni igrač Reala mogao oporaviti do susreta s Italijom koji je na rasporedu 12. lipnja.

Oporavak do Italije

– Sigurno da mu nije lako. Ozlijedio baš kada je ponovno uhvatio pravi ritam. Vidjeli smo i u proteklih mjesec dana koliko je značajan za igru Reala, a dobro znamo što predstavlja za našu reprezentaciju – rekao je izbornik Kovač pa je prokomentirao mogućnost da Modrić nastupi u susretu između Hravtske i Italije.

– Ozljede su sastavni dio nogometa. Luka je izniman radnik, ne sumnjam da će maksimalno odraditi oporavak kako i priliči vrhunskom profesionalcu kao što je on. Gajim nadu da se može oporaviti do susreta s Italijom, i ovisno o toku oporavka mogao bi konkurirati za taj susret. Naravno, nećemo ništa forsirati, Lukino zdravlje nam je najvažnije – poručio je Kovač.