Kovačić prokomentirao priče o Liverpoolu, ali i mogućnost da mu Perišić postane suigrač u Interu

Uz to je poručio kako Hrvatskoj nadu ulijeva sjajna forma Ivana Rakitića

07.06.2015., Varazdin - Prijateljska nogometna utakmica izmedju Hrvatske i Gibraltara. Mateo Kovacic. 
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski reprezentatovac Mateo Kovačić trenutno se priprema za utakmicu s Italijom. S obzirom da je član Intera talijanski novinari željeli su da prokomentira nadolazeći susret, ali i svoju budućnost. Uz to komentirao je i riječi trenera Roberta Mancinija koji je pohvalio Ivana Perišića što je odmah protumačeno kao da će se uskoro pridružiti Kovačiću i Marcelu Brozovići u Interu.

Rakitić ulijeva nadu

– Igrati pred praznim tribinama će sigurno biti prednost Italiji, ali mi moramo igrati našu igru – rekao je Kovačić. Uz to je poručio kako im nadu ulijeva sjajna forma Ivana Rakitića koji je zabio pogodak u nedavno finalu Lige prvaka.

– Sretni smo zbog njega. To govorim kao Hrvat, a ne kao Interov igrač. Spreman je za utakmicu i nadamo se da će ponovno zabiti Buffonu – kaže Kovačić. Nakon toga je na red došao Perišić i glasine da bi uskoro mogli postati suigrači.

Perišić i transfer u Liverpool

– On je sjajn igrač i bio bi pojačanje bilo kojoj momčadi, a ne samo Interu. Ukoliko dođe bit ću jako sretan. Ako nešto postoji u toj priči uvjeren sam da ćemo razgovarati o tome – izjavio je Kovačić. Na kraju je morao progovoriti o transferu u Liverpool o kojem se u zadnje vrijeme dosta piše. Mancini je jasno rekao da će ostati, a daleko od toga nije ni Kovačić.

– Potpisao sam ugovor do 2019. godine, ali u nogometu se nikada ne zna. U ovom trenutku sa 100 postotnom sigurnošću mogu reći da ostajem – završio je Kovačić.