Barcelona priznala interes za Kovačića, a on tvrdi da je sretan u Interu

Uz Barcelonu, u zadnje vrijeme se sve više spominje Kovačićev transfer u Liverpool

Inter Milan's forward from Argentina Rodrigo Palacio (R) celebrates with Inter Milan's midfielder from Croatia Mateo Kovacic during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Verona on November 9, 2014 at the San Siro Stadium stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
FOTO: AFP

Mateo Kovačić prokomentirao je tvrdnje sportskog direktora Barcelone Arieda Braide prema kojima je njegov klub zainteresiran za hrvatskog reprezentativca.

– Sretan sam u Interu. Teško mi je razgovarati o tržištu jer to nije pitanje za mene – izjavio je Kovačić nakon bolnog poraza od Juventsa poslije kojeg nije skrivao razočaranje.

– Ovo je bolan poraz jer smo odigrali dobru utakmicu, pa smo napravili previše grešaka. Nismo bili dovoljno odlučni da zaključimo utakmicu nakon što smo poveli, a Juventus je pobjednička momčad i logično je da se borio do kraja – rekao je Kovačić

Želi ga i Liverpool

Kovačićev transfer u Barcelonu mogao bi se ostvariti tek sljedeće zime, jer katalonski klub zbog kazne Fife do tada ima zabranu transfera. Osim Barcelone, u zadnje vrijeme se sve više spominje Kovačićev transfer u Liverpool gdje bi trebao zamijeniti kapetana Stevena Gerrarda koji se u subotu oprostio od domaće publike.

Tako je nedavno La Gazzetta dello Sport objavila da je Inter spreman prodati hrvatskog nogometaša kako bi skupili sredstava za dovođenje Yaya Toure. Međutim, trener Intera Roberto Mancini je to opovrgnuo.

– Kovačić je igrač visoke kvalitete, napreduje i ima puno prostora za poboljšanja. Ne želimo ga prodati – jasan je bio Mancini.