Kramarić otkrio zašto je odlučio iz Engleske otići upravo u Hoffenheim

Napadać se nada da će na ovaj način izboriti nastup na Euru

Andrej Kramarić
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski napadač Andrej Kramarić odigrao je dvije utakmice za novi klub, njemački Hoffenheim, gdje je u siječanjskom prijelaznom roku došao iz vodeće momčadi Premier lige Leicester Cityja.

S obzirom na to da se njegov sadašnji klub bori za opstanak pomalo je djelovao iznenađujuće njegov odabir, međutim sam priznaje da je na tu odluku imao utjecaj bivšeg kapetana Dinama.

Ostavio traga

“Joe (Šimunić) je ovdje ostavio veliki trag. Navijači su ga zapamtili. On mi je rekao da prihvatim poziv Hoffenheima. O klubu mi je rekao sve najbolje te da neću pogriješiti s odabirom”, izjavio je Kramarić za 24 sata. Prije odlaska u Njemačku mediji su pisali i o njegovu povratku u Dinamo.

“Bili smo na vezi, no još nije vrijeme za povratak”, priznaje. Napadač se, inače, na promjenu kluba odlučio prvenstveno zbog činjenice da u Leicesteru nije imao minutažu kojom bi izborio nastup na Europskom prvenstvu pogotovo jer je izbornik Ante Čačić jasno dao do znanja da će voditi samo najspremnije.

“Nadam se odlasku na Euro. Promijenio sam klub i valjda će golovi doći”, završio je napadač. Sljedeću priliku za to imat će u nedjelju protiv Darmstadta, trenutno 14. momčadi Bundeslige.