Malaga-Atletico 2:2: Mandžukić propustio utakmicu, autogol Torresa

Španjolac je pokušao očistiti centaršut, ali je glavom poslao loptu u vlastitu mrežu

Atletico Madrid’s French forward Antoine Griezmann (2ndL) celebrates after scoring with his teammates during the Spanish league football match Malaga CF vs Club Atletico de Madrid at La Rosaleda stadium in Malaga on April 11, 2015. The game ended with a draw 2-2. AFP PHOTO/ JORGE GUERRERO
FOTO: AFP

Mario Mandžukić propustio je gostovanje u Malagi gdje je njegov Atletico Madrid upisao remi 2:2. Umjesto njega mjesto u napadu pored Antoinea Griezmana zauzeo je Fernando Torres.

Atletico je poveo u 25. minuti kada je jednu pogrešku u obrani dočekao Grieznam te je mirno zabio iz blizine. Domaćini su izjednačili u 37. minuti i to autogololom Torresa. Španjolac je pokušao očistiti centaršut iz kornera, ali je glavom poslao loptu u vlastitu mrežu.

Do nove promjene rezultata došlo je u 71. minuti. Garcia Samuel je primio loptu na vrhu 16-erca. Primijetio je da je vratar Jan Oblak izašao s linije pa ga je savršenim udarcem prebacio. Sedam minuta kasnije Griezman se ponovno upisao u strijelce. Atletico je ovim remijem zadržao treće mjesto na ljestvici, dok je Malaga trenutno sedma.