Mamić kaže da su mu oči zasuzile zbog Dinamovih navijača tijekom teškog poraza od Bayerna

Dinamo je poražen na gostovanju kod Bayerna u Ligi prvaka s 5-0

29.09.2015., Allianz Arena, Muenchen, Njemacka - UEFA Liga prvaka, skupina F, 2. kolo, Bayern - Dinamo Zagreb. Zdravko Mamic, izvrsni predsjednik GNK Dinamo. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Zagrebački Dinamo uvjerljivo je, rezultatom 5-0, poražen na gostovanju kod minhenskog Bayerna u Ligi prvaka. Osim igrača i trenera, nakon utakmice svoja razmišljanja su iznijeli Dinamov predsjednik Zdravko Mamić i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker koji su posebno pohvalili navijače gostujuće momčadi.

“Oči su mi zasuzile kad sam čuo pjesmu s tribina, naši navijači nerijetko su nadglasali znatno brojnije Nijemce. Hvala im na svemu, na žalost nismo imali šansu protiv ovako moćnog Bayerna”, prenosi Mamićevu izjavu nakon utakmice Večernji list.

Šuker poput Mamića

U svečanoj loži, uz Dinamovog, bio je i predsjednik HNS-a Šuker. On je rekao gotovo identičnu stvar – Bayern je prejak, ali su Dinamovi navijači bili odlični. “Razlika u kvaliteti je, na žalost, bila prevelika. Ali, oduševljen sam fenomenalnim navijanjem Dinamovih navijača”, poručio je Šuker.

Neposredno prije početka utakmice između Bayerna i Dinama u Ligi prvaka objavljen je video s tribina u kojem se čulo koliku će podršku na Allianz Areni imati nogometaši trenera Zorana Mamića. Podsjetimo, Dinamo je prodao 3500 vaučera za utakmicu, no na stadionu se nalazilo puno više navijača jer su veliki interes za dvoboj pokazali navijači iz dijaspore.

https://twitter.com/gnkdinamo/status/648928346471034880