Pogledajte kako je izgledao trening Dinama na Bayernovoj Allianz Areni

Dinamo je dan uoči utakmice odradio trening na travnjaku u Munchenu

FOTO: PIXSELL

Nogometaše zagrebačkog Dinama u utorak navečer očekuje utakmica protiv njemačkog prvaka Bayerna iz Munchena u Ligi prvaka. Ekipa Zorana Mamića u ponedjeljak je otputovala u Njemačku, gdje će odigrati prvu utakmicu na gostujućem terenu u ovosezonskoj Ligi prvaka, a jučer je odradila i trening na Allianz Areni, modernom stadionu i domu Bayerna na kojem će u utorak s početkom u 20 sati i 45 minuta odigrati utakmicu s favoriziranim protivnikom. Modri su u ponedjeljak odradili trening na kojem će odigrati utakmicu, a fotografije dinamovaca na travnjaku Allianz Arene pogledajte u našoj galeriji.

Dinamov trening u Munchenu

Uoči te utakmice, konferenciju za medije odradio je i Dinamo. Osim trenera Mamića, pojavili su se i kapetan Domagoj Antolić i Marko Pjaca.

“Velika nam je čast što igramo protiv trenutačno najbolje momčadi na svijetu. Nažalost, ovdje s nama nisu Pinto i Sigali, ali igrat će mladi Benković u kojeg imam puno povjerenje. S obzirom na kvalitetu Bayerna logično je očekivati da ćemo se braniti, ali ne želimo razmišljati samo o obrani. Nalazimo se u seriji od 47 utakmica bez poraza, seriji koja će prije ili kasnije biti prekinuta, a nadamo se ne i sutra,” kazao je Mamić.

Ponavljanje Arsenala

Igrači nemaju pritiska uoči utakmice što je potvrdio i kapetan Domagoj Antolić, a Marko Pjaca bit će jedna od prijetnji obrani Bayerna u utorak.

“Čeka nas vjerojatno najteže gostovanje ove sezone, no vjerujemo u sebe. Pokušat ćemo ponoviti utakmicu s Arsenalom”, kazao je Pjaca