Mamić misli da je Dinamo zasluženo osvojio Kup, a trener Splita kaže da su njegovi trebali pobijediti

Dinamo je pobijedio Split u finalu Kupa

Dinamo slavi Kup
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Dinama svladali su Split i osvojili Kup te tako stigli do dvostruke krune, a nakon tog susreta trener pobjedničke ekipe Zoran Mamić nije skrivao oduševljenje.

Dinamo i Split u borbi za naslov

“Ovo mi je jedna od najslađih pobjeda. Teška utakmica, Split se branio i prijetio iz kontri, nama je nedostajalo konkretnosti, ali tko te pita, bitno je da smo osvojili.”, rekao je Mamić za HRT.

Dinamo je do trofeja stigao tek nakon jedanaesteraca: “Pokazali smo da smo najbolji. Finale je bilo dobro, bilo je dosta šansi, penali su uvijek lutrija, mi smo bili sretniji i spretniji”, prokomentirao je strateg pobjedničke momčadi.

Zoran Vulić
Zoran Vulić PIXSELL/PIXSELL

S druge strane, trener Splita Zoran Vulić, kojeg je sudac udaljio s terena pri kraju utakmice, nije bio sretan: “Mislim da smo zaslužili pehar, dali smo maksimum, šteta da su utakmicu odlučili jedanaesterci. Igrati 30 minuta protiv Dinama s igračem manje, svaka čast mojim igračima”, rekao je.

Zatim je Vulić prokomentirao i odluku suca Bebeka da ga udalji s terena: “Oko mog isključenja, nije očito ista stvar kad ja nešto kažem i kad klupa Dinama nešto kaže”, poručio je.