Mamić žali zbog propuštenih prilika. Kaže da je Dinamo večeras mogao osigurati Ligu prvaka

Dinamo je u srijedu na Elbasan Areni domaći Skenderbeu 2-1 (0-1)

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Trener Dinama Zoran Mamić čestitao je svojim igračima na pobjedi protiv Skenderbeua u doigravanju za Ligu prvaka.

“Kod nas to ne ide lako. Mogli smo osigurati plasman u Ligu prvaka. Šanse koje stvaramo moramo iskoristiti jer ih u budućnosti sigurno nećemo imati”, rekao je Mamić nakon utakmice. Prokomentirao je i činjenicu da je u napad ispred Henriqueza šansu dobio Hodžić.

Poziv navijačima

“Zaslužio je priliku jer je zabijao puno. Danas je imao nekoliko prilika, ali mu nije išlo”, izjavio je trener Dinama, koji je bio prisiljen u prvu momčad staviti Gonzala jer je Ademi ozlijeđen. Portugalac mu se odužio dobrom igrom što je trener i sam potvrdio. Prokomentirao je i atmosferu na stadionu.

“Stadion je prekrasan. Ugođaj je bio dobar i čestitam domaćinu na organizaciji. Ovo danas je najbolja pozivnica publici da dođu na utakmicu u Zagrebu. Ne igraju se ovakve utakmice svaki dan i očekujem pravu podršku naivjača”, poručio je Mamić. Prije toga upitan je o primljenom pogotku Eduarda.

“Ne znam zašto je špekulirao da će udarac ići preko zida, ali to je sastavni dio nogometa”, kazao je trener Dinam. U ovoj utakmkci dao ej priliku i Anti Ćoriću, i to zadnjih pola sata.

“Odigrao je jako dobro, odlično radi i trenira, ali ne treba nikoga posebno isticati. Stvorili smo bezbroj prilika, dominirali kao momčad i možemo biti zadovoljni”, završio je.