Marca na naslovnicu stavila Modrića i Kroosa i piše da će oni imati ključnu ulogu u Rafinom Realu

Ono što Benitez ne želi je ponavljanje prošle sezone kada je Ramos igrao u vezi

FOTO: Marca/Screensoot

Španjolski dnevni list Marca posvetila je subotnju naslovnicu Realovim veznjacima Toniju Kroosu i Luku Modriću. Marca tako piše da novi trener Rafa Benitez računa na njih dvojicu kao prvi izbor u veznom redu i igrače koji moraju nositi igru. Uz to špaonjsolski list blizak Kraljevskom klubu navodi kako Benitez ne namjerava raditi puno primjena u momčadi jer je ova Realova najjača s kojom je radio u karijeri. U klub se varaća Casemirio, a Real je na zimu dogovorio dolazak Portova desnog beka Danila. Očekuje se još dolazak vratara Davida de Gee.

Bez promjena u sredini

Kada je u pitanju vezni red, promjene će ovisiti o dva faktora: tko će biti dostupan na tržištu i od forme koju će igrači pokazati u predsezoni. Tu se u prvom redu misli na Illarramendija i Casemira. Jasno je da su Kroos i Modrić prvi izbor, ali prema Marci Benitez želi ukazati povjerenje ovom dvojcu. Ukoliko se pokažu dobrim tijeko ljetne turneje i uvjere Beniteza da može računati na njih, najvjerojatnije neće dovoditi novog veznjaka. Međutim, ako ne pkažu da su na razini Real Madrida, natjerat će Florentina Pereza da krene u kupovinu.

marca

Ono što Benitez ne želi je ponavljanje prošle sezone kada je Ancelotti morao u vezni red u nekoliko utakmica koristiti braniča Sergia Ramosa jer je Kroos bio iscrpljen zbog velike minutaže, a Modrić ozlijeđen, dok su Illarra i Lucas Silva bili u lošoj formi. Benitez je, kako piše Marca, sada odlučan u tome da se to ne ponovi, pa će zbog toga posebno pod povećalom biti Illarra i Casemiro.

https://www.youtube.com/watch?v=nAh43jWEjds