Marca piše da u Adidasu žele vidjeti Pepa Guardiolu i Lea Messija zajedno u Manchester Unitedu

U Adidasu vide takav rasplet kao jako dobar u poslovnom planu

FOTO: AFP

Španjolski sportski list Marca, bliži Real Madridu nego Barceloni, u utorak je objavio informaciju da veliki proizvođač sportske opreme Adidas želi da Manchester United u svoje redove dovede osvajača Zlatne lopte Lionela Messija i ponajboljeg svjetskog trenera Pepa Guardiolu.

Španjolski list priču temelji na činjenici da je Adidas sponzor Uniteda, ali i Messija koji je njihova glavna zvijezda. U njemačkom proizvođaču opreme smatraju da bi njihov brend postao još jači kada bi ih promovirao i Guardiola, a to bi bilo puno izvedivije kad bi on preuzeo klub kojem su oni već sponzori.

Guardiola ide u Englesku

Guardiola je nedavno javno rekao da na kraju sezone napušta njemački Bayern jer želi trenirati u engleskoj Premier ligi, a United je jedan od klubova koji se spominju kao njegova buduća destinacija. Također, za Guardiolu su zainteresirani i Manchester City, Chelsea te Arsenal.

No, čini se nemoguće da će United uspjeti dovesti Messija iz Barcelone jer je sam 28-godišnji igrač nekoliko puta naglasio da u tom klubu namjerava završiti karijeru.

https://www.youtube.com/watch?v=ELA7GI_fUEA