Mediji pišu o Realovoj ponudi za Verrattija, a pitanje je što bi njegov dolazak značio za Modrića

Ukoliko bi došlo do transfera pitanje je kako bi Benitez uklopio njih dvojicu

Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) and Paris Saint-Germain's Italian midfielder Marco Verratti (C) pose with the trophy at the end of the French Cup final football match between Paris Saint-Germain and Auxerre on May 30, 2015 at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
FOTO: AFP

Real Madrid poslat će ponudu od 50 milijuna eura za PSG-ovog veznog igrača Marca Verrattija (22), javlja dopisnik Sky Italije Gainluca Di Marrzio. Ovaj novinar također tvdi da je Real ponudio Verratiju ugovor u vrijednosti od sedam milijuna eura godišnje, a u klubu bi trebao ostati narednih pet godina.

Promatra De Geu

Nije tajna da Kraljevski klub traži pojačanja kako bi sljedeće godine išli po naslov u Primeri i Ligi prvaka, a pogotovo zbog činjenice da su postali svjesni koliko ovise o Luki Modriću nakon što je zbog ozljede propustio veći dio sezone. Tu bi upravo Verratti trebao uskočiti sa svojim vještim driblinzima i dodavanjima, a pogotovo stoga što igra na istoj poziciji kao i Modrić. Ukoliko bi došlo do transfera pitanje je kako bi Benitez uklopio njih dvojicu.

https://www.youtube.com/watch?v=fzNgQ8vrjnA

Španjolski AS u međuvremenu donosi vijst da je novi trener Rafa Benitez poslao trenera vratara na trening španjolske reprezentacije gdje bi trebao promatrati Davida de Geu koji im je jedan od prvih meta ovoga ljeta.