Metro se raspisao o Kovačiću (koji bi mogao biti Gerrardov nasljednik)

Liverpoolu je iz ruku pobjegao Depay pa ne smiju dopustiti da im se to ponovi

Inter Milan's Croatian midfielder Mateo Kovacic reacts during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Sampdoria at San Siro Stadium in Milan on October 29, 2014.  /
FOTO: AFP/AFP PHOTO

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić i dalje privlači pažnju britanskih medija. Posljednji u nizu je Metro koji je pojasnio zašto Liverpool mora dovesti Interovog veznog igrača.

– Rodgers ga po svaku cijenu mora dovesti. Zbog njegovog talenta vrijedi potrošiti velik novac. Hrvatski nogometaš je cijelu sezonu bio konzistentan. Iako je zabio samo pet golova uz jednu asistenciju u 31 utakmici Serie A, njegova all-round igra bi oduševila navijače Liverpoola. Jako je inteligentan i okretan kreativni veznjak – piše Metro.

Gerrardov nasljednik

– Kovačić bi mogao biti Gerrardov nasljednik u Rodgersovoj momčadi – dodaju Englezi pa citiraju Mancinija koji je rekao da je on igrač oko kojeg će graditi Inter.

https://www.youtube.com/watch?v=eNOf7wY1gXM

Metro dodaje da je Kovačić toliki potencijal da bi mogao pomoći Liverpoolu u borbi za prve četiri pozicije te da bi se sa samo 21 godinom mogao razvijati uz suigrače poput Jordana Hendersona, Emre Cana i Philippea Coutinha.

S obzirom da im je iz ruku pobjegao drugi veliki europski talent, Memphis Depay, Metro napominje da bi Liverpool bez obzira na velikih 30 milijuna eura, na koliko Inter procjenjuje Kovačića, morao dovesti hrvatskog nogometaša.