Milanski Inter ne prati samo Pjacu. Gazzetta piše da im je zanimljiv i Nikola Vlašić

Talijanski list piše da se Interov sportski direktor raspitivao o Vlašićevom statusu

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Broj hrvatskih nogometaša u momčadi milanskog Intera uskoro bi se mogao povećati ostvare li se želje čelnika talijanskog kluba koji već neko vrijeme prate Marka Pjacu, a od nedavno i Nikolu Vlašića.

Marcelo Brozović i Ivan Perišić imena su hrvatskih nogometaša u klubu kojega je u smjeru madridskog Reala u ljeto napustio Mateo Kovačić. Sportski direktor kluba Piero Ausilio nedavno je pohodio maksimirski ogled Dinama i Olympiakosa da bi se uvjerio u igrački napredak Pjace, a sada se saznaje da on nije bio jedini razlog Ausilijeva dolaska.

Nema prodaje

La Gazzetta dello Sport tako piše da se Ausilio raspitivao o statusu Hajdukova Vlašića, igrača za kojega su još i prošle godine iskazivali interes. Isti izvor podsjeća da se mlađeg brata proslavljene visašice Blanke uspoređuje s Lukom Modrićem, a hoće li talent prerasti i u takvog igrača tek treba vidjeti. U svakom slučaju, u Interu potvrdu toga u svakom slučaju ne bi željeli promatrati sa zaključkom da su propustili priliku njegova dovođenja. Ipak, službene ponude još uvijek nema, a i u slučaju njenog dolaska od posla vjerojatno ne bi bilo ništa. Tvrdi i u ovome trenutku zaključuje tu priču sportski direktor splitskog kluba Goran Vučević:

“Mnogi su jaki europski klubovi na njega bacili oko. Velik je potencijal, no pred njim su još dvije i pol godine ugovora i mi ga nemamo namjere prodati ni za koju cijenu.”