Modrić odigrao cijelu utakmicu u Realovom remiju kod Atletica, Kovačiću zadnjih 13 minuta

Real i Atletico odigrali su 1-1 u derbiju sedmog kola

Real Madrid's French forward Karim Benzema Celebrates a goal during the Champions League 2014/15 match between Real Madrid and FC Schalke, at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid on March 10, 2015. (Photo by / NurPhoto)
FOTO: NurPhoto/NurPhoto

Nogometaši Reala i Atletica iz Madrida podijelili su bodove u derbiju sedmog kola španjolske Primere odigravši 1-1. U dvoboju kojem je domaćin bio Atletico prvi je poveo Real, u devetoj minuti preko Karima Benzeme, a rezultat se nije mijenjao do same završnice. U 83. minuti Luciano Vietto je izjednačio i donio domaćinima bod protiv velikih rivala.

Bitan događaj zbio se u 22. minuti kada je Atletico imao jedanaesterac, ali ga njihov francuski napadač Antoinne Griezmann nije ga uspio realizirati. Njegov udarac s 11 metara izvrsno je obranio Realov vratar Keylor Navas.

U utakmici su nastupila obojica hrvatskih reprezentativaca koji su članovi Reala, Luka Modrić i Mateo Kovačić. Modrić je odigrao cijelu utakmicu, a Kovačić susret započeo na klupi za pričuve i u igru ušao u 77. minuti.

Na ljestvici vodi Villareal (16), iako je danas izgubio kod Levantea (0-1), Real je drugi s 15 bodova, koliko imaju i Celta i Barcelona, a Atletico je peti s 13 bodova.