Modrić preko Instagrama zahvalio Ancelottiju (pod kojim je igrao najbolje)

Modrić je poručio kako je svoj najbolji nogomet igrao pod njegovim vodstvom

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti (R) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric after winning the Spanish Copa del Rey (King's Cup) final "Clasico" football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Mestalla stadium in Valencia on April 16, 2014. Real Madrid won the match 2-1.  AFP PHOTO / CESAR MANSO
FOTO: AFP

Carlo Ancelotti u ponedjeljak je dobio otkaz na jesto trenera Raala. Iako je tamo proveo samo dvije godine, sudeći prema rekacijama nogometša očigledno je na njih ostavio dubok utisak. Dan nakon što su izgubili trenera, igrači poput Tonija Kroosa, Marcela, Jamesa Rodrigueza iskoristili su društvene mreže ako bi se pozdravili s njim. Posljednji u nizu koji je to učinio je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je netom prije nego što je Ancelotti dobio otkaz poručio kako je svoj najbolji nogomet u karijeri igrao upravo pod njegovim vodstvom.

Priča za pamćenje

– Nogometna priča za pamćenje. Gospodin na i izvan terena. Iskustvo, poštovanje, klasa…Hvala Mister – napisao je Modrić na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s Talijanom.


Podsjetimo, hrvatski reprezentativac je u dvije sezone pod Ancelottijevim vodstvom osvojio Ligu prvaka, Europski superkup, Svjetsko klupsko prvenstvo i Kup kralja. Zanimljiva je i činjenica da u 113 godina dugoj povijesti, niti jedan trener kluba nije imao bolji postotak pobjeda od njega. Ancelotti se zaustavio na 74 posto pobjeda.