Brojni navijači na Maksimiru kupuju ulaznice za utakmicu Dinama i Hajduka, zbog tučnjave reagirala policija

Karta za sjevernu tribinu stoji 10, za istočnu 20, a za zapadnu 30 kuna

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Sudeći po fotografijama redova ispred blagajni maksimirskog stadiona čini se da će posjeta na utakmici Dinama i Hajduka, koja se igra u nedjelju, biti porilično visoka. Barem kad je riječ o broju gledatelja na derbiju koji već nije dugo odgledan pred dobro ispunjenim gledalištem.

Na žalost, kupovina ulaznica na Maksimiru nije prošla bez incidenta. Kako javljaju 24sata, neki navijači su se prvo verbalno, a potom i fizički sukobili te su iz Dinama pozvali policiju, nakon čijeg dolaska se situacija smirila i stanje ponovno postalo normalno.

No, nakon što su privedena braća Mamić, Zoran i Zdravko, svoj dolazak u velikom broju najavili su pripadnici Hajdukove navijačke skupine Torcide, ali i najžešći Dinamovi navijači, Bad Blue Boysi, koji zbog sukoba s klupskim predsjednikom Zdravkom Mamićem i upravom već dugo bojkotiraju utakmice.

Redovi za utakmicu Dinama i Hajduka

Čini se da će ovaj derbi biti dobro posjećen, čemu svjedoče i fotografije koje vam prenosimo u galeriji, a na kojima se vidi kako brojni navijači ipod maksimirskog stadiona kupuju svoje ulaznice.

Dobroj posjeti sigurno ide u prilog niske cijene ulaznica. Tako karta za sjevernu tribinu stoji 10, za istočnu 20, a za zapadnu 30 kuna. Što se tiče navijča Hajduka, koji će biti smješteni na južnoj tribini, iz Dinama su poručili: “Navijači HNK Hajduk mogu kupiti ulaznice za gostujuću tribinu Jug po cijeni od 10 kuna, na Ticket pointu, uz predočenje važećeg osobnog dokumenta.”