Izgleda da će Maksimir biti pun u nedjelju na derbiju Dinama i Hajduka

Redovi za karte u srijedu su bili neuobičajeno dugački, a danas su još duži

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Sad se definitnvno čini da bismo na utakmici Dinama i Hajduka u nedjelju konačno mogli vidjeti pun stadion. Nakon što su redovi za ulaznice na blagajnama maksimirskog stadiona u srijedu bili neuobičajeno dugački, čini se da su dan kasnije bili još i veći. A kako je sve izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

Veliki redovi za ulaznice za hrvatski derbi

Podsjetimo, još jučer smo pisali da se čini da će posjeta na utakmici Dinama i Hajduka, koja se igra u nedjelju, biti porilično visoka. Barem kad je riječ o broju gledatelja na derbiju koji već nije dugo odgledan pred dobro ispunjenim gledalištem.

Ne može bez incidenta

Na žalost, kupovina ulaznica na Maksimiru u srijedu nije prošla bez incidenta. Kako javljaju 24sata, neki navijači su se prvo verbalno, a potom i fizički sukobili te su iz Dinama pozvali policiju, nakon čijeg dolaska se situacija smirila i stanje ponovno postalo normalno.

No, nakon što su privedena braća Mamić, Zoran i Zdravko, svoj dolazak u velikom broju najavili su pripadnici Hajdukove navijačke skupine Torcide, ali i najžešći Dinamovi navijači, Bad Blue Boysi, koji zbog sukoba s klupskim predsjednikom Zdravkom Mamićem i upravom već dugo bojkotiraju utakmice.

Redovi za utakmicu Dinama i Hajduka

Čini se da će ovaj derbi biti dobro posjećen, čemu svjedoče i fotografije koje vam prenosimo u galeriji, a na kojima se vidi kako brojni navijači ipod maksimirskog stadiona kupuju svoje ulaznice.

Dobroj posjeti sigurno ide u prilog niske cijene ulaznica. Tako karta za sjevernu tribinu stoji 10, za istočnu 20, a za zapadnu 30 kuna. Što se tiče navijča Hajduka, koji će biti smješteni na južnoj tribini, iz Dinama su poručili: “Navijači HNK Hajduk mogu kupiti ulaznice za gostujuću tribinu Jug po cijeni od 10 kuna, na Ticket pointu, uz predočenje važećeg osobnog dokumenta.”