Nakon što nisu pobijedili Dnjipro, iz Napolija napadaju suca (i kažu da je Europska liga bezvrijedna)

Prvi susret polufinala Europske lige između Napolija i Dnjipra završen je 1-1

FOTO: AFP

Veliko je ogorčenje zavladalo u Napulju nakon prve polufinalne utakmice Europske lige. Napoli je pred svojim navijačima odigrao samo 1:1 protiv Dnjipra, ali treba istaknuti da su Ukrajinci izjednačujući pogodak postigli iz zaleđa, javlja Net.hr.

Napoli je poveo u 50. minuti preko Davida Lopeza, a izjednačenje je gostima u 81. minuti donio Jevhen Seleznjov. Taj je pogodak u potpunosti izbacio iz takta osebujnog predsjednika Napolija Aurelija De Laurentiisa koji je nakon utakmice govorio o pljački i bezvrijednom natjecanju, a glavnog je krivca pronašao u prvom čovjeku u UEFA-e Michelu Platiniju.

“Europska liga je bezvrijedna”

“Apsolutno sam bijesan. Bilo je zaleđe. Žele dati važnost natjecanju koje je bezvrijedno. Mi ga pokušavamo osvojiti samo zato što nam to donosi priliku za plasman u Ligu prvaka. Ne možeš za polufinale imenovati šestoricu sudaca koji su nesposobni voditi utakmicu. Tko je taj sudac Swein Moen, jeste li ikada čuli za njega? Kakva je njegova važnost? Je li uopće kvalificiran za taj posao”, sipao je De Laurentiis pitanja.

Ne kritizira svoje igrače, samo Uefu

“Platini ostavlja grozan dojam. On je budala i nadam se da razmišlja o svojim pogreškama u mraku svoje sobe u Nyonu. Možda je najbolje da ode. Neprihvatljivo je da netko organizira natjecanje, a ne može jamčiti pristojno suđenje. Ne mogu kritizirati svoje dečke jer su dali sve od sebe, ali Dnjipro je imao suca na svojoj strani. Očito Napoli iritira nekoga, očito nas žele izbaciti, očito opet Sevilla mora osvojiti Europsku ligu. Samo recite i mi ćemo se maknuti u stranu jer ne volimo da nas se voza”, dodao je bijesni predsjednik Napolija, prenosi Net.hr.