Nakon velike pobjede nad Poljskom čini se da svi žele ići na utakmicu sa Španjolskom

U samo par sati od veličanstvene pobjede rasprodan je čarter za Krakow

Players of Croatia celebrate their victory over Poland after  their Main Round 1 match of the Men's 2016 EHF European Handball Championships between Poland and Croatia in TAURON Arena of Krakow on January 27, 2016. 
Croatia won 37-23.   / AFP / ATTILA KISBENEDEK
FOTO: AFP

Nakon prilično senzacionalne pobjede nad Poljskom (37-23) kojom su hrvatski rukometaši neočekivano izborili polufinale Europskog prvenstva izabranici Željka Babića u petak bi u Krakowu mogli imati veliku podršku navijača.

Prodano nekoliko stotina ulaznica

Naime, pulska putnička agencija Uniline, službena agencija Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) u samo par sati od veličanstvene pobjede rasprodala je trodnevne aranžmane čarterom za Krakow za predstojeće polufinale sa Španjolskom, objavila je Hina. Osim 180 mjesta u zrakoplovu iz agencije su potvrdili da je do četvrtka u podne prodali više od 500 ulaznica za utakmicu.

Podsjetimo, utakmica počinje u 21 sat dok će prije toga biti odigran susret između Norveške i Njemačke. Uoči sutrašnjeg polufinala medijima su se obratili trener Petar Metličić te igrači Manuel Štrlek i Ivan Stevanović. Slažu se da im je velika pobjeda nad Poljskom dala mnogo samopouzdanja i vjeruju da mogu do finala. Što su točno rekli pročitajte ovdje.

#iznadsvihHrvatskaNajlakše je kad pitaju mekoliko i kako ja nju volim jakosamo jedna riječ bi bila toNEOPISIVO!

Gepostet von Hrvatski rukometni savez am Mittwoch, 27. Januar 2016