Navijači Arsenala možda su preozbiljno shvatili glasinu da Aubameyang dolazi u njihov klub

Spominje se da bi Arsenal za igrača mogao platiti preko 40 milijuna funti

Dortmund's Gabonese striker Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after his goal during the German Cup DFB Pokal third round match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Augsburg on December 16, 2015.  / AFP / Christof STACHE / RESTRICTIONS: ACCORDING TO DFB RULES IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED DURING MATCH TIME. MOBILE (MMS) USE IS NOT ALLOWED DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER THE MATCH. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR MORE INFORMATION CONTACT DFB DIRECTLY AT +49 69 67880

 /
FOTO: AFP

Nakon što se u britanskom tabloidu Sunu u subotu pojavila glasina da bi londonski Arsenal mogao u svoje redove dovesti napadača drortmundske Borussije Pierre-Emericka Aubameyanga, prvog strijelca Bundeslige i vodećeg u poretku za Zlatnu kopačku, na tu su vijest na Twitteru reagirali brojni navijači engleskog kluba. Možda su se i pretjerano uzbudili jer se spominje da bi menadžer Topnika Arsene Wenger za Aubameyanga u siječnju platio preko 40 milijuna funti, a iskustva s francuskim trenerom pokazuju da je jako mala vjerojatnost za takvo što.

Treba imati i razumjevanja za navijače jer je Arsenal u ovom trenutku vodeći na tablici Premier lige i dolazak Aubameyanga bi mu sigurno pomogao da tamo i ostane.

https://twitter.com/Sam_Ince/status/683585897367998465?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/MightyGooner81/status/683581790095818753?ref_src=twsrc%5Etfwž

https://www.youtube.com/watch?v=iU1pL6qzWxE