Neki mediji pišu da je Inter spreman prodati Brozovića (a navodno je Arsenal već krenuo u pregovore)

Arsenal, Tottenham i Chelsea spominju se kao moguća odredišta

16.11.2014., Milano, stadion San Siro – Kvalifikacijska utakmica Italija – Hrvatska za odlazak na Europsko prvenstvo. Antonio Candreva, Marcelo Brozovic. Photo:/PIXSELL
FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Marcelo Brozović mogao bi uskoro napustiti redove vodeće momčadi talijanskog prvenstva i preseliti, sugeriraju izvori, u englesku Premier ligu.

Interov predsjednik Erick Thohir u misiji je pronalaženja financijskih sredstava kojima bi poslovanje kluba, a ono trenutačno ima negativan predznak, pretvorio u pozitivno te se očekuje da dio novca namakne i prodajom Brozovića. Pritom se spominje da bi klub, koji je 23-godišnjeg Hrvata doveo na posudbu u siječnju 2015. obvezavši se i na njegovu kupnju, bio spreman prihvatiti ponudu od 12 milijuna eura.

Zainteresiranih ima, a prednjače Arsenal, s kojim su pregovori već navodno otvoreni, što prenosi Metro, Tottenham i Chelsea koje su u tim razmišljanjima sigurno dodatno ohrabrila i tri Brozovićeva pogotka postignuta u manje od mjesec dana. Zabijao je, podsjetimo, Forsinoneu i Udineseu u ligaškoj, odnosno Cagliariju u utakmici Kupa.

https://www.youtube.com/watch?v=UAOkMkCFUus