Neki mediji sele Mourinha u PSG (koji je spreman za Ronalda ponuditi 150 milijuna eura)

Moguć raskid suradnje svojim koeficijentima najavljuju i neke kladionice

Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho (R) walks with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo at the end of the UEFA Champions League round of 16 second-leg match Real Madrid vs CSKA Moskva at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 14, 2012.  AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
FOTO: AFP

Iako je nedavno dogovorio produljenje suradnje s klubom te bi u njemu trebao ostati do 2019. godine, neki su mediji počeli seliti Josea Mourinha iz Chelseaja. I to u PSG.

Sukob s liječničkom službom kluba i samo sedam osvojenih bodova u šest uvodnih kola Premierlige dovoljno su jasan pokazatelj ovosezonskog učinka portugalskog stručnjaka na klupi engleskih nogometnih prvaka.

Otkaz mu je već prijetio

Moguć raskid suradnje najavljuju i neke kladionice koje su koeficijent na Mourinhov ostanak do kraja sezone s 12-1 smanjile na 5-2. Ima i izvora koji tvrde da bi otkaz u londonskom klubu već dobio da je poražen na otvaranju Lige prvaka. Ipak, tu je utakmicu protiv Maccabija iz Tel Aviva Mourinhova momčad rezultatom 4-0 na Stamford Bridgeu riješila u svoju korist.

Sve navedeno, navodno, ne zamara vlasnike PSG-a koji bi ga željeli vidjeti na klupi svoje momčadi. Zajedno s njim, u klubu bi rado vidjeli i Cristiana Ronalda. Ova priča ponavlja se svako malo i za sada su u Real Madridu odbijali pokušaje bogatih katarskih vlasnika francuskog kluba, no pojavila se informacija da su u PSG-u spremni podići svoju ponudu na 150 milijuna eura kako bi ga doveli.