Neymarov otac otkrio je koji je klub za njegova sina ponudio 190 milijuna eura

Poručio je da njegov sin neće napustiti Barcelonu jer je jako sretan na Camp Nou

Barcelona's Brazilian forward Neymar da Silva Santos Junior celebrates during the UEFA Champions League Final football match between Juventus Torino and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Berlin on June 6, 2015.   AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
FOTO: AFP

Nakon što je Neymar Sr. prije dva dana izjavio da je jedan klub ponudio Barceloni za njegova sina 190 milijuna eura mediji su počeli nagađati o kojem je klubu riječ.

Dan kasnije priznao je u razgovoru za radio Cadena da je riječ o Manchester Unitedu. Također poručio je da njegov sin neće napustiti Barcelonu jer je jako sretan na Camp Nou.

Ponižavao suparnike

U međuvremenu, jedan od ponajboljih nogometaša današnjice optužen je da je namjerno ponižavao suparnike tijekom utakmice Kupa kralja protiv Valencije koju je Barcelona pobijedila sa 7:0.

Španjolska televizija, naime, objavila je video u kojem je Barcelonin napadač izveo sombrero, da bi kasnije ušao u verbalni sukob s jednim braničem Valencije. Tom je prilikom također bio prilično drzak, što se može vidjeti u na videu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=g9mzmjIfhOg