Nigerija je svladala Čile, a francuski sudac zasigurno se nije nadao ovakvoj proslavi pobjede

Nigerija je trenutno prva u skupini u kojoj se nalazi i Hrvatska

FOTO: Screenshot

Nigerijska nogometna reprezentacija do 17 godina upisala je uvjerljivu 5-1 pobjedu protiv Čilea na Svjetskom prvestvu. Visokom pobjedom bio je presretan vratar Akpan Udoh, što je pokazao neobičnom proslavom. Udoh je, naime, zgrabio i podignuo suca Ruddyja Buquea u trenutku kada je svirao kraj utakmice. Riječ je, inače, o francuskom prvoligaškom sucu, koji sudi i u Ligi prvaka. U svojoj karijeri zasigurno je vidio razne proslave pobjede, ali vjerojatno ne i nešto poput ovog.

Slijedi Hrvatska

Nigerija je trenutno prva u skupini u kojoj se nalazi i Hrvatska, a upravo će te dvije reprezentacije igrati u trećem kolu. Hrvatska je trenutno na drugom mjestu s dva boda, dok je Nigerija prva sa šest. Izabranicima Darija Bašića pobjeda bi osigurala prolaz dalje, dok bi u slučaju remija ovisili o rezultatu utakmice između SAD-a i Čilea. Te dvije reprezentacije trenutno imaju po jedan bod.

Zadnje kolo grupne faze na rasporedu je 24. listopada, a u osminu finala plasirat će se dvije najbolje reprezentacije iz svake od šest skupina te četiri najbolje trećeplasirane momčadi.