Nogometaši Dinama prilično su složni u ocjeni da im je ovo bila jedna od najzanimljivjih utakmica

Marko Pjaca, Arijan Ademi i Eduardo prokomentirali su utakmicu u Norveškoj

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Tri penala, šest golova, jedno isključenje….presjek je onog što se događalo u utakmici trećeg pretkola Lige prvaka između Moldea i Dinama. Da je utakmica, koja je završila rezultatom 3:3, i to nakon što je Dinamo u manje od 25 minuta imao tri gola prednosti, bila zanimljva složili su se i igrači koje vodi Zoran Mamić.

“Kakva utakmica… Sigurno jedna od najzanimljivijih koje sam igrao, a vjerujem i koje su navijači gledali. Nije bilo lako. Vodili smo 3:0 i stvarno se činilo da ćemo lako proći, a onda je na kraju ipak bilo teško, ali svakako je najvažnije da smo prošli. Rekao bih čak da je to danas jedino bilo bitno. Prošli smo dalje, osigurali europsku jesen i još smo u igri za Ligu prvaka”, izjavio je poslije dvoboja jedan od ponajboljih pojedinaca na terenu Marko Pjaca. S njim se složio i kapetan Arijan Ademi.

Bitan prolaz dalje

“Uf… Ne možemo mi jednostavno. Što uopće reći nakon ovakve utakmice? Šest golova, tri penala, crveni karton, puno žutih kartona, jako puno prilika… Svega je bilo, mogli smo i trebali i prije riješiti utakmicu, ali mislim da su gledatelji mogli uživati. Dobro, možda ne naši navijači kojima smo opet priuštili “zanimljivu večer”. Ma jedino je bitno da smo prošli, da smo u play-offu Lige prvaka i da i dalje imamo šansu za Ligu prvaka”, rekao je Ademi dok se vratar Euduardo ne sjeća da je branio u sličnoj utakmici.

Nikada do sada

“Tri penala? Ne sjećam se stvarno da sam ikada i čuo za takvu utakmicu. Kakvih 90 minuta… Tri penala, a samo jedan gol, velikih broj naših prilika kojima smo i prije mogli riješiti pitanje prolaza da bi na kraju bilo napeto. Što reći? To je nogomet… Vodili smo 3:0, na kraju 3:3 i petnaest minuta koje nikako nisu htjele proći. Mislim da su gledatelji mogli stvarno uživati i neće brzo zaboraviti ovu utakmicu, a najvažnije da smo prošli dalje i da smo u petak u ždrijebu play-offa Lige prvaka”, poručio je Eduardo.