O čemu pišu svjetski mediji: Modrić prelazi u City, Bale sve bliži Chelseaju

Tablodi su se raspisali i o transferu Rahima Sterlinga iz Liverpoola u Arsenal

FOTO: AFP PHOTO

Svjetski mediji ovog ponedjeljka donose senzacionalne priče o mogućim ljetnim transferima. Među njima prednjače one o povratku Luke Modrića i Garetha Balea u Premier ligu.

Prema pisanju Daily Stara dolaskom Paula Pogbe u redove Kraljevskog kluba Modrić bi izgubio mjesto u momčadi što bi hrvatskog veznjaka natjeralo na transfer. Prvi u redu stoji Manchester City koji je navodno spreman izdvojiti čak 80 milijuna funti za njegove usluge.

Povratak Modrića i Balea u Englesku

I Modrićev suigrač Gareth Bale također se vraća u Englesku. Ipak ovog puta dvojac neće zaigrati u istom klubu jer bi Velšanin prema pisanju Metroa trebao prijeći u redove Chelseaja koji za njegove usluge namjerava izdvojiti 75 milijuna funti.

Uz ova dva velika nogometna imena, tablodi su se raspisali o transferu Rahima Sterlinga iz Liverpoola u redove Arsenala. Mladi engleski reprezentativac još uvijek nije potpisao novi ugovor s Redsima, a navodno se ne mogu dogovoriti oko visine plaće.

Alves u Manchester Unitedu

Španjolski Sport piše kako bi Manchester United ovog tjedna mogao objaviti da je postignut dogovor s desnim braničem Barcelone Danijem Alvesom. Uz to psominju i da su Katalonci u potrazi za visokim napadačem te spominju mogući dolazak Fernanda Llorentea. Kao zamjenu za njega spominje se Edin Džeko.