Odigrane su četiri utakmice u NBA ligi, a jednu je u potpunosti obilježio najbolji košarkaš New York Knicksa

Nastupio je i Damjan Rudež, no u četiri minute igre nije ubacio koš

ATLANTA, GA - JANUARY 05: Carmelo Anthony #7 of the New York Knicks drives against Thabo Sefolosha #25 of the Atlanta Hawks at Philips Arena on January 5, 2016 in Atlanta, Georgia. NOTE TO USER User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Samo dan nakon što su od Portlanda pretrpjeli najveći poraz, inače tek peti u dosadašnjem dijelu sezone, košarkaši Golden State Warriorsa vratili su se pobjedničkim navikama. U noći na nedjelju slavili su 115-112 pobjedu kod Los Angeles Clippersa.

Klay Thompson je ubacio 32 (uz sedam skokova), a Stephen Curry 23 poena (uz devet asistencija) u utakmici u kojoj je jedanaesti triple-double sezone uhvatio Draymond Green. Ubacio je 18 koševa, uhvatio 11 lopti i podijelio ih deset suigračima za koš u 49. pobjedi u sezoni u kojoj brane naslov. Šesnaest je za poraženu momčad ubacio i 21 skok upisao DeAndre Jordan.

Anthony među elitom

Niz od sedam poraza prekinuli su New York Knicksi 103-95 pobjedom protiv Minnesota Timberwolvesa u Minneapolisu uz 30 koševa i 11 skokova Carmela Anthonyja. Jedan od ubačaja iz posljednje četvrtine utakmice bio je onaj kojim je prebacio granicu od 22.000 poena u karijeri postavši tek 30. igrač kojem je to pošlo za rukom.

Svjedočio je tome i Damjan Rudež koji u nepune četiri minute nije niti pokušao pogoditi koš Knicksa.

NBA liga, rezultati:

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks 109-117 (dva produžetka)

Miami Heat – Washington Wizards 114-94

Minnesota Timberwolves – New York Knicks 95-103

(Damjan Rudež je igrao 3:53 minute, bez koša)

Los Angeles Clippers – Golden State Warriors 112-115