Ovako je izgledalo nevrijeme zbog kojeg je odgođena utakmica Brazila i Argentine

Sudac je donio odluku o odgodi utakmice na 24 sata

U petak s početkom u 1 sat po ponoći, po hrvatskom vremenu, trebao se igrati veliki derbi Argentine i Brazila u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. No, nevrijeme je zadesilo Buenos Aires.

Kiša je uništila travnjak Monumentala, a travnjak stadiona River Platea nije izdržao cjelodnevni pljusak. Sudac je donio odluku o odgodi utakmice na 24 sata, tako da bi se utakmica Argentine i Brazila trebala ipak odigrati u noći s petka na subotu. Naravno, ukoliko se nebo smiluje nad gaučima i cariocama.

Bez Messija, Teveza i Agüera

Oba velikana muče se na startu kvalifikacija, Argentina je u tri utakmice skupila samo bod, bez postignutog gola. Protiv Brazila koji je tek u nešto boljoj situaciji s tri boda, momčad Tate Martina će igrati bez tri najveća aduta, Messi, Tevez i Agüero su ozlijeđeni.

https://www.youtube.com/watch?v=hrkKHmNcox8

Čile – Kolumbija 1:1

Čile i Kolumbija remizirali su 1:1 u 3. kolu južnoameričkih kvalifikacija za SP 2018. Domaćin je poveo golom Artura Vidala u 45. minuti, a izjednačio je James Rodriguez u 68. Dinavom čileanski dvojac Angelo Henriquez i Junior Fernandes nije pozvan za ovu utakmicu.

Ostali rezultati 3. kola: Ekvador – Urugvaj 2:1, Bolivija – Venezuela 4:2.

Poredak: Ekvador 9, Čile 7, Urugvaj 6, Paragvaj 4 (2 utakmice), Kolumbija 4, Brazil 3 (2), Bolivija , Argentina 1 (2), Peru 0 (2), Venezuela 0.

https://www.youtube.com/watch?v=XVc8H4fboJA