Ovdje možete vidjeti kako je Wenger zaprijetio da će napustiti konferenciju nakon pitanja o Mourinhu

Treneru Arsenala nije se svidjelo niti pitanje o izboru igrača

FOTO: screenshot/youtube

Trener Arsenala Arsene Wenger zaprijetio je da će napustiti konferenciju za medije nakon što su mu novinari postavili pitanje o kolumbijskom vrataru Davidu Ospini kojeg je postavio u prvu momčad umjesto cijenjenijeg češkog golmana Petra Čecha, a uznemirilo ga je i pitanje o treneru Chelseaja Joseu Mourinhu koji je za Wengera rekao da je on trener koji ima posebne povlastice u Premier ligi.

Nervozna reakcija

Kada su ga pitali o tim stvarima, Wenger je postao vidljivo uzrujan i zaprijetio da će napustiti konferenciju, a kako je sve izgledalo možete se uvjeriti malo niže.

Pogledajte video.

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=mX0z_uuGAaA

Podsjetimo, Mourinho na ranije održanoj drugoj konferenciji za medije nije govorio o sljedećem protivniku svoje ekipe, već o svojem trenerskom statusu, kojim nije zadovoljan, i pritom se ponovno obrušio na takozvanog nedodirljivog trenera, a svi su zaključili da misli na Wengera.

`Samo jedan nije pod pritiskom`

Povod je bila odluka Engleskog nogometnog saveza da na tri utakmice suspendira napadača njegove momčadi Diega Costu zbog ponašanja tijekom utakmice s Arsenalom u zadnjem kolu. “Neću komentirati tu odluku jer ne želim biti suspendiran. Reći ću zašto ne komentiram – neki treneri mogu pričati o sucu prije i nakon utakmice, a drugi ne mogu”, izjavio je Mourinho na konferenciji za medije.

“Ja se nalazim na popisu onih trenera koji ne mogu komentirati. Popis je zamišljen, ali sve je jasno”, prenosi njegove riječi ESPN. Zatim je odgovorio na pitanje o pritisku u trenerskom poslu: “Mislim da u ovoj zemlji samo jedan trener nije pod pritiskom”, poručio je.