Nije spomenuo njegovo ime, ali čini se da se Mourinho opet obrušio na Wengera

Trener Chelseaja misli da samo jedna osoba nije pod pritiskom

FOTO: AFP

Trener engleskog prvaka Chelseaja Jose Mourinho u petak je održao konferenciju za medije uoči utakmice svoje momčadi protiv Newcastlea u prvenstvu. Na njoj nije govorio o sljedećem protivniku svoje ekipe, već o svojem trenerskom statusu, kojim nije zadovoljan, i pritom se ponovno obrušio na takozvanog nedodirljivog trenera, a svi su zaključili da misli na stratega Arsenala, Arsenea Wengera.

`Samo jedan nije pod pritiskom`

Povod je bila odluka Engleskog nogometnog saveza da na tri utakmice suspendira napadača njegove momčadi Diega Costu zbog ponašanja tijekom utakmice s Arsenalom u zadnjem kolu. “Neću komentirati tu odluku jer ne želim biti suspendiran. Reći ću zašto ne komentiram – neki treneri mogu pričati o sucu prije i nakon utakmice, a drugi ne mogu”, izjavio je Mourinho na konferenciji za medije.

“Ja se nalazim na popisu onih trenera koji ne mogu komentirati. Popis je zamišljen, ali sve je jasno”, prenosi njegove riječi ESPN. Zatim je odgovorio na pitanje o pritisku u trenerskom poslu: “Mislim da u ovoj zemlji samo jedan trener nije pod pritiskom”, poručio je.