Zoran Mamić odgovorio na napade trenera Arsenala i kazao da bi Wenger trebao napisati Uefine pravilnike

"Arsenal ima odličan posjed lopte i moramo koristiti njihove propuste"

Dinamo Zagreb's Croatian coach Zoran Mamic smiles during a press conference at the Emirates stadium in north London on November 23, 2015 ahead of their UEFA Champions League Group F match against Arsenal on November 24. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / AFP / ADRIAN DENNIS
FOTO: AFP

Uoči treninga na stadionu Emirates u Londonu, trener nogometaša zagrebačkog Dinama Zoran Mamić, održao je konferenciju za novinare, posljednju uoči utakmice petog kola Lige prvaka kod Arsenala.

“Arsenal je predobra i preiskusna momčad da bi osječao pritisak. Imaju šansu proći dalje i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu, a vidjet ćemo kako će se razvijati stvari sutra. Svjesni smo da Arsenal ima odličan posjed te da moramo koristiti njihove propuste i svaku moguću pogrešku.”

‘Rezultat iz Zagreba je pošten’

Mamić se osvrnuo i na izjave trenera Arsenala Arsenea Wengera koji je rekao da bi se rezultat prve utakmice trebao poništiti zbog dopinga Arijana Ademija.

FBL-EUR-C1-DINAMO-ZAGREB-TRAINING

“Naravno da je rezultat bio pošten i da ga ne treba mijenjati. Može gospodin Wenger imati želje ili utjecaj kakav hoće, ali postoje ljudi koji donose odluke. Možda bi Wenger trebao napisati pravilnik za Uefu”, dodao je Mamić, a osim njega, na konferenciji je bio Portugalac Ivo Pinto:

“Dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat. Nogomet je i lijep zato jer je sve moguće pa tako i u sutrašnjoj utakmici.”