Perišić kaže da je zadovoljan svojom igrom jer je napokon igrao na omiljenoj poziciji

'Igrom uz crtu mogu dati više i nadam se da ću tu češće igrati'

FOTO: AFP

Trojica su hrvatskih nogometaša nastupila u derbiju osmog kola talijanskog prvenstva, susretu između Intera i Juventusa koji je na San Siru u nedjelju završio podjelom bodova u utakmici bez pogodaka (0-0).

Za goste je u 71. minuti u igru ušao Mario Mandžukić, dok su u redovima domaće momčadi Marcelo Brozović i Ivan Perišić odradili utakmicu u punoj minutaži. Za Perišića talijanski mediji kazuju da igrački raste kako se privikava na okruženje u koje je stigao prije tek mjesec i pol dana u transferu iz Wolfsburga, a da je u ovoj utakmici, u kojoj je igrao na poziciji lijevoga krila pokazao kvalitetu. Slaže se s time i sam hrvatski nogometni reprezentativac:

Zaslužen bod protiv Juventusa

“Moji počeci u Interu nisu bili na željenoj razini jer nisam igrao na svojoj poziciji. Igrom uz crtu mogu dati više i nadam se da ću tu češće igrati.”

O samoj utakmici protiv aktualnih prvaka je dodao:

“Odigrali smo dobru utakmicu u kojoj je možda i mogao biti sviran jedanaesterac za nas. Bod je zaslužen, posebice zbog igre u prvome dijelu. U nastavku smo fizički pali.”

Nakon osam odigranih kola Inter se nalazi na trećem mjestu ljestvice Serije A sa sedamnaest osvojenih bodova. Isto toliko ih ima i drugoplasirana Roma, dok je vodeća Fiorentina na osamnaest. Branitelj naslova Juventus sa devet bodova drži četrnaesto mjesto ljestvice.