Pogledajte kako su izgledali Hezonjini prodori u novoj pobjedi Orlanda

Hrvatski košarkaš istaknuo se s nekoliko sjajnih prodora

FOTO: Screenshot

Mario Hezonja okušao je parket Olimpijske dvorane u Rio de Janeiru. Kad već neće tamo biti sljedeće godine na OI s hrvatskom reprezentacijom. Orlando Magic je u sklopu promotivne turneje pobijedio domaći Flamengo 90:73. U utakmici revijalnog tona, NBA momčad imala je i 28 poena prednosti.

9 poena u 18 minuta

Hezonja je na parketu proveo 18 minuta, ubacio 9 poena (šut 4-7, 0-2 za tricu), imao tri skoka i jednu asistenciju. U momčadi Orlanda najefikasniji je bio Nikola Vučević s 18 poena i 7 skokova, Shabazz Napier dodao je 14 koševa, a Victor Oladipo 13 poena i 9 skokova. Flamengo je predvodio 40-godišnji veteran, zvijezda brazilske košarke MarceloMarcelinhoMachado sa 17 poena.

Igrači Orlanda su u Rio de Janeiru proveli nekoliko dana, iskoristili boravak za promociju košarke, ali i posjet turističkim znamenitostima.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=B32WiC6uMng

Flamengo i lani izgubio od Orlanda

Flamengo je drugu godinu za redom poražen protiv Orlanda. Brazilski klub i lani je igrao utakmice protiv NBA momčadi, bolji su bili Magic, Phoenix i Memphis. Momčad Scotta Skilesa vratila se u u SAD, sljedeću predsezonsku utakmicu igrat će u gostima u srijedu u New Orleansu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=3B9O36VxKTk