Pogledajte prvi pogodak Ivana Perišića u Italiji kojime je Interu donio bod

Hrvatski reprezentativac bio je strijelac za Inter protiv Sampdorije

FOTO: screenshot/twitter

Milanski Inter odigrao je 1-1 na gostovanju kod Sampdorije u sedmom kolu talijanskog prvenstva, a najzaslužniji za osvajanje boda u momčadi Roberta Mancinija bio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišuić koji je postigao izjednačujući pogodak u 76. minuti.

Pogledajte video.

Sampdoria je, inače, vodila od 10. minute golom Muriela, ali nije uspjela osvojiti sva tri boda.

U ostalim susretima Roma je slavila na gostovanju kod Palerma pobijedivši 4-2. Rimljani su sav posao obavili u prvih pola sata postigavši tri gola, a strijelci su bili Miralem Pjanić (2), Alessandro Florenzi (13) i Gervinho (27). Domaćin je u nastavku smanjio zaostatak golovima Alberta Gillardina (58) i Gonzaleza (90+1), a Gervinho je u drugoj minuti sudačke nadoknade potvrdio pobjedu rimskog sastava. Za Palermo je u prvom poluvremenu igrao Mate Jajalo.

Perica na klupi

Udinese i Genoa su remizirali odigravši 1-1. Alberto di Natale je doveo Udinese u vodstvo u 47. minuti, a izjednačio je Diego Perotti (76-11m). Stipe Perica nije nastupio za Udinese.

U nedjelju su na rasporedu još četiri utakmice, a sastaju se Juventus – Bologna, Lazio – Frosinone, Milan – Napoli i Fiorentina – Atalanta.

Na ljestvici vodi Inter sa 16 bodova, Fiorentina ima 15 i utakmicu manje, a treća je Roma sa 14 bodova.