Pogledate poteze Alena Halilovića protiv Španjolaca koji su impresionirali svijet

Hrvatska U21 reprezentacija izgubila je od Španjolske, a nogometaš Sportinga sve je zadivio potezima

FOTO: screenshot/twitter

U-21 reprezentacija Hrvatske jučer je izgubila na Rujevici od Španjolske 3:2, u sklopu kvalifikacija za EURO 2017. godine u Poljskoj. Gračanovoj Hrvatskoj bile su priključene zvijezde poput Alena Halilovića, Matea Kovačića, Marka Pjace i Ante Ćorića, a upravo je Halilović u ovom srazu imao nekoliko zapaženih poteza.

Tako blizu, a tako daleko! Rečenica koja najbolje opisuje sraz Hrvatske i Španjolske u Rijeci. Španjolska je vodila s 3:0, da bi mladi Vatreni u posljednjih 26 minuta susreta zabili dva pogotka, a u posljednjim trenucima dvoboja Hrvatska je krenula na sve ili ništa.

https://twitter.com/PelayoFG/status/666715620277362688

Najveću priliku za izjednačenje je imala u sudačkoj nadoknadi. U istom je napadu tada Kovačić pogodio vratnicu, a potom i Halilović prečku. Koju sekundu nakon toga Dino Mikanović je dobio drugi žuti karton, pa je Hrvatska završila utakmicu s devetoricom, a Španjolska je uzela sva tri boda.

Alen Halilović
Alen Halilović PIXSELL

Alen Halilović nije mogao sam preokrenuti susret, no ostaje žal zbog njegove prečke u završnici susreta. Da je to ušlo, Halilović bio bio pravi junak dvoboja. Međutim, i ovako se istaknuo. Posebno svojim sjajnim potezima kojima je zadavao glavobolje svojim španjolskim vršnjacima.