Predsjednik Istre odgovorio Štimcu (koji je pulski klub prozvao Mamićevom prćijom)

Poslije utakmice pričalo se o konferenciji za medije koju je napustio Igor Štimac

25.03.2014., Zagreb - Presuda Zeljku Siricu i Nevenu Sprajceru za mito i posteno sudjenje u nogometu na Zupanijskom sudu. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Direktor Istre 1961 Neven Šprajcer prokomentirao je riječi trenera Zadra, Igora Štimca, koji je ranije izjavio da veliku utjecaj u pulskom klubu ima izvršni predsjednik Dinama te ga je prozvao Mamićevom prćijom.

Šutio dok je bio izbornik

– Nije mi jasno zašto Štimac nije o tome govorio dok je bio izbornik, mogao je sve ovo tada ustvrditi, da je tada govorio o tome više bih ga respektirao. Ima naime jedna poslovica koja kaže „Nije bitno što netko kaže, nego tko to kaže“, a ima i ona čuvena „ K…e o poštenju, vojska o skraćenju“ – poručio je Šprajcer u razgovoru za Regional Express.

Podsjetimo, poslije utakmice Istre i Zadra, koja je završena 0-0, mnogo se pričalo o konferenciji za medije koju je ranije napustio trener Zadra Igor Štimac nakon što je strateg Istre Igor Pamić rekao da Zadru pomažu suci. U utorak se Štimac vratio na tu situaciju i prokomentirao mnoge stvari u hrvatskom nogometu.