Svi pišu kako je Štimac napustio presicu nakon Pamićeve izjave o sucima

U 33. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva Istra 1961 i Zadar odigrali su 0:0

10.05.2015., stadion Aldo Drosina, Pula - MAXtv 1. HNL, 33. kolo, NK Istra 1961 - NK Zadar. Treneri Igor Stimac i Igor Pamic. 
Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

U 33. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva Istra 1961 i Zadar odigrali su 0:0, a zanimljivo je bilo na presici nakon utakmice gdje su u raspravu ušli treneri Istre i Pule Igor Pamić i Igor Štimac. I svašta si imali za reći, piše net.hr. Pamić se osvrnuo na suđenje tijekom utakmice i malo bocnuo Zadar.

“Zadar je počeo drugi dio prvenstva s minusom i jako se dobro snalazi u ovoj situaciji. Vi znate na što mislim, ne mogu više lagati”, izjavio je Pamić. Štimac mu je odmah uzvratio.

Štimac napustio konferenciju

“Reci na što misliš da ti mogu odgovoriti”. I onda je počelo…

“Zadar je ekipa kojoj se najviše pomoglo. Oni su uzeli deset bodova na stroge sudačke greške. Meni je drago da su danas osvojili ovaj bod jer ih danas nitko nije uzeo, nama nisu ništa dali. Imam pravo na svoje mišljenje”, kazao je Pamić. Štimac mu je odmah odgovorio.

“Igore, u Zadru ste jednom pucali na gol. Imali ste igrača manje i nama je dosuđen jedanaesterac, ali on je po meni bio. Jedino što je sudac pogriješio je to što je isključio krivog igrača. A udaranje igrača bez lopte po meni je isključenje, a da su se suci toga pridržavali, mi bi danas imali igrača više”, rekao je trener Zadra i demonstrativno napustio konferenciju, piše net.hr.