Predsjednik Sampdorije potvrdio je interes za Kramarića. Kaže da ga prate godinu dana

Ovaj klub nije jedini koji bi želio dovesti bivšeg napadača Dinama i Rijeke

Andrej Kramarić
FOTO: AFP/AFP

Predsjednik Sampdorije Massimo Ferrero potvrdio je da bi u siječnju momčad želio pojačati hrvatskim napadačem Andrejem Kramarićem, koji je ove godine odigrao tek 20-ak minuta za Leicester te je zabrinut da bi ga izbornik Ante Čačić zbog toga mogao izostaviti s popisa za Europsko prvenstvo najavio odlazak u neki drugi klub.

Popis želja

“Nećemo nikoga prodati. Treneru Vicenzu Montelli dovest ću dva ili tri igrača”, izjavio je Ferrero nakon čega je prokomenntirao interes za argentinskog ofenzivnog veznjaka Rickyja Alvareza i Kramarića.

“Oni koji ga prate kažu da se radi o izvrsnom nogometau, a na listu dodajte i Kramarića, kojeg pratimo godinu dana. Zanimaju nas i neki Interovi braniči”, izjavio je predsjednik Sampdorije.

https://twitter.com/LatestTransfer5/status/682553605388279808

Interes Torina

Ovaj klub nije jedini koji bi želio dovesti Kramarića. Prije nekoliko dana interes je iskazao i Torino, a o tome je progovorio i napadačev menadžer.

“Zadovoljava nas interes koji iskazuje Torino, riječ je o klubu kojeg cijenim, baš kao što cijenim trenera Giampiera Venturu i stil kojim njegova momčad igra”, izjavio je Vincenzo Cavaliere, ali i dodao da ova talijanska momčad nije jedina koja želi svoje redove pojačati 24-godišnjim hrvatskim napadačem:

https://www.youtube.com/watch?v=7luZliVrSEQ

“Postoji desetak zainteresiranih klubova i ništa još nije dogovoreno.”

Podsjetimo, Kramarića su iz Ranierijevih kombinacija istisnule sjajne igre Jamieja Vardyja i Riyada Mahreza, dvojca na čijim se golovima Leicester City prometnuo u najveće iznenađenje engleskog prvenstva.