Real je slavio protiv Cityja, a genijalne golove zabili su Benzema i Ronaldo

Modrić je igrao prvo poluvrijeme ali od reprezentativca nismo vidjeli mnogo

FOTO: Screenshot

Real Madrid slavio je protiv Manchester Cityja 4:1 u prijateljskoj utakmici koju su igrali u Australiji u sklopu International Champions Cupa. Prvo ime utakmice bio je Cristiano Ronaldo koji je zadavao probleme protivničkim braničima. Jedini način na koji su ga mogli zaustaviti bio je udarac u mjesto gdje najviše boli, što je učinio Fernando. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić igrao je do 46. minute kada je umjesto njega ušao Casemiro.

Real je poveo u 21. minuti prekrasnim golom Karima Benzeme, da bi četiri minute kasnije Ronaldo stupio na scenu. Toni Kroos poslao je pravovremnu loptu premema kaznenom prostoru, Ronaldo je sjajno utrčao i još ljepše se snašao. Ovim golom je opravdao ideju Rafaela Beniteza koji bi ga želio koristiti kao centralnog napadača, što Portugalac odbija jer više voli igrati na lijevoj srani.

https://www.youtube.com/watch?v=MELkDj7FTeU

Modriću poluvrijeme

Pepe je u 44. minuti povisio na 3:0. Yaya Toure je nakon toga u prvoj minuti sudačke nadoknade zabio iz penala koji je sudac greškom dosudio. Sergio Ramos je, naime, pomalo smiješno reagirao te je rukom skinuo loptu s glave Raheema Sterlinga. No, to se dogodilo izvan kaznenog prostora, ali je sudac ipak dosudio najstrožu kaznu, konačan rezultat postavio je Denis Češirev u 73. minuti.

https://vine.co/v/egq5txj6BII
Luka Modrić je, baš kao i protiv Rome, bio u početnoj postavi i odigrao je jedno poluvrijeme u kojem od hrvatskog reprezentativca nismo vidjeli mnogo. No, čini se da mu je Benitez u ovom dvoboju više namijenio defenzivnu ulogu, jer se Modrić vrlo rijetko priključivao napadačkim akcijama te je većinu vremena proveo u igri na obrambenoj polovici Reala.

Ovo je ujedno bila prva Benitezova pobjeda na klupi Reala. Prethodno je na istom turniru poslije raspucavanja s bijele točke izgubio od Rome.